Om oss

Om oss

Grevgott är den personliga godisbutiken. 

 

Vi tillhandahåller godis, tobak och konfektyr av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris.

 

Vi riktar oss både mot konsument och företag med konfektyrrelaterade personal- och kundgåvor, främst med påskägg och julkorgar. Vi är också ett av Mälardalens större försäljningsställen av tobaksvaror. I butiken kan vi förutom godis och tobaksvaror även erbjuda presentartiklar, dricka och glass.

 

Varför vi är så bra

 

Tack vare långa och nära samarbeten med stora tillverkare och grossister kan vi hålla en jämn och hög kvalitet på sortimentet. 

 

Något som är väldigt viktigt för godisets kvalitet är att det hålls under tätslutande lock och att du alltid ska kunna ta en rendiskad slev att ösa ditt godis med. Vi diskar så gärna.

 

Men även själen måste få sitt. Vi älskar vårt jobb och våra kunder. Vi försöker alltid hålla en personlig och hjärtlig stämning i butiken. Vi bjuder gärna på oss själva. Det är ingen slump att vi har så många stamkunder

 

Historia:

Grevgott startades 1993 av Bojan Andersson och Kurt Forsman. Deras vision var att skapa en godisbutik med godis av bra kvalitet och så långt det går direkt från tillverkaren. De ville ha en butik med familjär stämning. ”När godis är viktigt går man till Grevgott” 

 

De hade tidigare jobbat som grossister inom godis och naturgodis och förstod vikten av god hygien. Förmodligen var de först i landet att diska sleven efter varje användning. Några år efter starten utökades sortimentet med snus och tobak och nu är Grevgott en av Mälardalens större försäljningsställen av godis och tobaksvaror. 

 

2017 tog Vi Millan och Niklas Andersson över godisbutiken. Vårt mål är att behålla den goda personliga stämningen som finns i butiken. Vi vill kunna erbjuda en härlig blandning av färskt och gott kvalitetsgodis både till vardagslyxet som till storhelgen Vi vill ha ett bra och prisvärt sortiment av tobaksvaror kombinerat med det ansvar produktgruppen innebär. Vi vill även utveckla vårt sortiment inom presenter mot företag och privatpersoner.

Vilka är vi som jobbar på Grevgott?

Niklas Andersson

 

Jag var med och byggde inredningen i den första butiken med mina föräldrar. Det är mest såna saker och liknande arbeten jag gör i bakgrunden inom företaget nu också. Till vardags  jobbar jag någon annanstans men det blir en del kvällar och helger på Grevgott. Fritiden viks åt familjen, en gammal Fiat och espressokaffe. 

 

Mitt favoritgodis är sockrade hjärtan och gröna grodor.

Millan Andersson

 

Jag har jobbat från och till på Grevgott sedan 1995. Är nu ägare tillsammans med min man Niklas och är den som har huvudansvar för Grevgott. Fritiden ägnas åt trädgård och träning. Mitt favoritgodis är Haribos stora nappar. Gillar blandningen av skum och gelé.

Mikael Ekroth

 

2013 började jag jobba på Grevgott. Jag har tidigare jobbat med jakt och fiske men har det numera som hobby. På fritiden följer jag gärna Leksand i ishockey och Liverpool i fotboll. Mitt favoritgodis är Haribos salta rullar.

Amanda  Hedlund

Jag kommer ursprungligen från Norrland men hittade mitt hem på senare år, i Eskilstuna. Har även bott och studerat i Japan. Min fritid går till självstudier, rita och möjligtvis en kaffe på stan med vännerna. Favoritgodis : Pepprad alien

Kurt Forsman

Grundare av Grevgott. Arbetar lite då och då i butiken när det behövs. Är mentor och allmänt bollplank. Mitt favoritgodis är Geisha.