Presenter & Gåvor

Om oss

Att tillhandahålla godis och konfektyr av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris.

 

Vi riktar oss både direkt mot konsument och mot företag med konfektyrrelaterade personal- och kundgåvor, främst med påskägg och julkorgar. Vi är också ett av Mälardalens större försäljningsställen av Tobaksvaror. I butiken kan vi förutom Godis och Tobaksvaror även erbjuda Presentaskar, Chokladkartonger i flera prisklasser, Dricka och Glass.

 

Varför vi är så bra

 

Ett nära samarbete med stora tillverkare och grossister har gjort det möjligt att hålla en jämn och hög kvalitet på sortimentet. Att kunna förgylla detta med möjligheten att göra tillfälliga klipp för att ytterligare höja statusen på sortimentet är ännu en styrka.

 

Något som är väldigt viktigt för godisets kvalitet är att det hålls under tätslutande lock, något som få andra har uppmärksammat. Men även själen måste få sitt och det är därför vi är så trevliga. Det kan knappast vara en slump att vi har så många stamkunder.

En annan anledning till att vi uppfattas som lite bättre är att du alltid ska kunna ta en rendiskad slev att ösa ditt godis med. Vi diskar så gärna, det både håller kunderna nöjda och hjälper till att bibehålla kvaliteten på godiset i butiken.

 

Något vi hört från flera kunder är:

 

”När godis är viktigt går man till Grevgott.”

 

Välkomna!